Обработка на податоци - ЕДИНИЦИ ЗА ВНЕС НА ПОДАТОЦИ - Комбинирана тастатура со 48 тастери за македонско кирилично писмо и за предавање на македоснкото кирилично писмо со меѓународно множество на знаци

МКС Л.К.1.015 1996

Извадок


Извадок

Комплетен текст:

PDF

Метрика на труд

Внесува метрика ...

Metrics powered by PLOS ALM

Refbacks

  • There are currently no refbacks.