Активности на Комисијата за изработка на стандарди за единици за внесување на податоци и множества на знаци, кодирање и системи за шифрирање

Ванчо Чабуковски, Аспасија Хаџишче

Извадок


Извадок

Комплетен текст:

PDF

Метрика на труд

Внесува метрика ...

Metrics powered by PLOS ALM

Refbacks

  • There are currently no refbacks.